The Misfits Dizisi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Dizi Eleştirisi

07:53 | 0 yorum


2009 yılında başlayan İngiliz bilimkurgu ve komedi dizisi The Misfits; tuhaf bir eletrik fırtınasının ardından sıra dışı güçler kazanan bir grup hükümlünün başından geçen trajikomik maceraları anlatıyor. Genelde 5 bölümlük sezonlar halinde ekrana gelen dizide Robert Sheenan ve Iwan Rheon göz önüne çıkıyor.













Robert Sheehan; diziye ekstra performansıyla katkı sağlıyor. Mimiklerini son derece etkili kullanan Robert Sheenan'ın diziye etkisi son derece fazla görünüyor. Ölümsüz olma özelliğine sahip karakter zaman zaman kendine zarar vererek elde ettiği tepkiye rağmen el üstünde tutuluyor. 3.sezondan itibaren diziden ayrılıyor ve The Misfits dizisi kitlesinin büyük oranda kaybediyor.










Diğer ele alacağımız karakter ise Iwan Rheon'un canlandırdığı Simon. Bu karakterimiz zaman atlayıcısı özelliğine sahip. Rolü gereği duygusuz gibi görünen Simon'un duygusal çalkantıları ön plana çıkıyor.

Fazla bölüm yayınlamayarak izleyiciyi sürekli diri tutan bu yapım; küresel bir kitleye sahip olmasıyla övünüyor. Sizin de bu kitleye mensup olmanızı tavsiye ederim.

Anahtar kelimeler: The Misfits Robert Sheehan, The Misfits dizisi,The Misfits Iwan Rheon, the misfits dizisi hakkında izleyici yorumları

Kategori: ,

0 yorum