G.D.O. Kara Kedi Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

05:23 | 0 yorum

  Baş rollerini Şafak Sezer’in üstlendiği Kara Kedi filmi, Şafak Sezer’in, Kolpaçino ve Kutsal Damacana filmlerinden sonra oynadığı, komedi tarzında bir filmdir. Şafak Sezer, Gürkan rolünü üstlenmiştir ve film, Gürkan ve iki kardeşinin başına gelenlerden sonra kaçış hikayeleri üzerine kurulmuştur.
  Gürkan Güler, Balat’ın yerlisidir. Anne ve babası öldükten sonra kardeşlerinin sorumluluklarını üstlenen Gürkan, bu yüzden evlenememiştir. Gürkan ve kardeşleri, baba mirası evde yaşamaktadırlar ve zor yaşam şartlarında geçinmeye çalışmaktadırlar. Gürkan yarı zamanlı taksici olarak çalışmaktadır. Kardeşlerden en küçüğü olan Orhan, tezgahta pilav satmaktadır. Duran ise arada abisine yardım etmektedir. Duran bir kız ile aşk yaşamaya başlamıştır. Fakat kızın ailesi, zengin bir koca bulma derdindedir. Bunun üzerine düğün gecesi ikili kaçmayı planlayıp kaçarlar. Orhan ise pilav sattığı bir gün, mafyadan kaçan bir adam ile çarpışır ve adam o sırada Orhan’ın cebine elmas koleksiyonu koyar. Geri döneceğini söyleyerek oradan uzaklaşan adam koşarak gider. Zengin olma hayali kuran Orhan bu fırsatı değerlendirmek ister ve abisinin yanına gider. Bunların yanı sıra Gürkan da yolda başına hiç beklenmedik bir olay gelmiştir. Bunun üzerine kardeşlerin kaçmaktan başka bir çaresi yoktur.
  Vizyona girdiği tarihlerde çok ilgi gören film hala büyük bir beğeni toplamaya devam etmektedir. Şafak Sezer komedi tarzı filmlerde oynayarak komedyen hayatında emin adımlarla yürümektedir.


Anahtar Kelimeler: G.D.O, kara kedi. şafak sezer, komedi filmleri, komik film, GDO Kara Kedi filmi hakkında izleyici yorumları, şafak sezerin tüm filmleri hakkında analizler

Kategori: ,

0 yorum