Shameless Dizisi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Dizi Eleştirisi

10:00 | 0 yorum

Amerika’da yaygın olarak izlenen ve reyting rekorları kıran bir diziden bahsedeceğiz sizlere.  Bu dizi ilk bölümünden itibaren izleyicilerin ve eleştirmenlerin gözdesi haline gelerek son dönemin en popüler dizileri arasında yerini almıştır.


                Chicago’nun varoş bir semtinde geçen altı çocuklu bir ailenin başından geçen trajikomik olayları konu alan bu dizide her an her şey olabilir. Dizi psikolojik kurgusuyla da ön planda yer alıyor. Aile bireylerinin kendi içlerinde yaşadığı travmalar ve arkadaşlarıyla yaşadığı sorunları da ele alan dizinin mükemmel bir olay örgüsü var. Olay örgüsünden söz ettiğimize göre karakterlerden de kısaca bahsedelim.

                Resimde gördüğünüz Frank Gallagher, ailesiyle pek fazla ilişkisi olmayan; sahtekar, alkolik ve kumarbaz yapısıyla ön plana çıkıyor. Zamanının çoğunu barda geçirir.

                Fiona Gallagher: Ev ahalisinin bakımını üstlenen kişidir. Evde erkek arkadaşıyla beraber yaşar. Dans etmeyi sever. Kardeşlerinin tüm sorumluluğu ona aittir.


                Steve Lishman: Fiona ile birlikte olan bu karakter gayet yüksek düzeyde bir aileye mensuptur. Önceden araba hırsızlığı ile geçimini sağlayan bu karakter sonradan tıp fakültesine yazılmıştır. Fiona ile bu yüzden arası açılarak ortadan kaybolmuştur.

                Carl Gallagher: Gallagher ailesinin en küçük ferdi olan Carl, sürekli tehlikeli işlere burnunu sokar. Bu yüzden okuldan atılmakla sık sık karşı karşıya gelecektir. 

Anahtar Kelimeler: Shameless dizi, Gallagher ailesi, Shameless hangi kanalda, Shameless konusu, Shameless bilgi, Frank Gallagher, shameless dizisi hakkında izleyici yorumları

Kategori: ,

0 yorum