Çalsın Sazlar Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

07:21 | 0 yorum

9 Ocak'ta vizyona girmesi planlanan 'Çalsın Sazlar' isimli komedi filmi, oldukça hoş ve mütevazi kadrosuyla sinemaseverleri selamlıyor desek yeridir herhalde.. :) Normalde bu tarz filmleri işlemem ancak oyuncu kadrosuna olan sıcak yaklaşımım, sanrım yazısının şu an TipAdam ailesiyle kazandırılmasında en büyük etkenlerden biri olmuştur.


Filmde; hayatı pek ciddiye almayan iki uçuk arkadaşın, aynı kadına aşık olduktan sonra yaşadıkları acı tatlı olaylar, 1960'lı yıllardan günümüze dek uzanan bir öyküde aktarılacak. Daha doğrusu sinema sitelerinde yazdığı kadarıyla olayımız bu ancak izlemeden pek bir şey söylemek mümkün değil. Malum, bazen konuyla hiç alakası olmayan filmler bile çıktı karşımıza; Türk sineması bu, sağı solu belli olmaz.. :) Tabi işin esprisi bu. Konusu da oyuncuları gibi hoş görünmekte ve büyük ihtimalle finallerim sonrası 'tek başıma' gidip, keyifle izleyeceğim kendilerini. Eh, şimdi arkadaşları yanımda sürükleyip; sonradan ''bu nasıl gereksiz film'' - ''neden bizi bu filme getirdin'' - ''ne oldu arkadaş senin film zevkine'' tarzında haykırışlara gelmek istemiyorum. En iyisi tek başıma gider, keyfime bakarım.

Film hakkında çeşitli yorumlar pek tabi mevcut. Yine yazının sonlarına doğru onlara yer vereceğim ancak şunu da belirtmek isterim, hem olumlu hemde olumsuz yorumlara yer vermeye çalışıyorum; lütfen yanlış anlaşılmalara izin vermeyin değerli dostlar. Ayrıca buradan Engin Hepileri ve Belçin Bilgin'e de selamlarımı gönderiyorum.. :)

 NathaliieKelley isimli kullanıcının yorumu:

Merakla beklediğim filmlerden birisi daha. Kadroda çok sevdiğim ve beğendiğim oyuncular var ve filmin ismi de merak uyandırıyor. Muhtemelen Komedi-Dram olur herhalde daha ne diyebilirim ki sadece bekliyorum..

Obirfilmsever isimli kullanıcının yorumu:

Film iyi midir kötü müdür izlemeden bilemem fakat Belçim bilgin gibi oyuncu olmayan oyunculuktan anlamayan mimik yoksunu bir kadının olduğu filmi mümkün değil izlemem. oyunculuk okumuş ve bu işi yapan o kadar oyuncuya rağmen sırf kocası yılmaz erdoğan diye yapılan her 5 filmden birinde bu kadını görmekten sıkıldım artık. yapamıyorsun arkadaşım oyunculuk konusunda iyi değilsin ne diye zorlayıp duruyorsun anlamıyorum..

Askinalperyüce isimli kullanıcının yorumu:

Sinemalardaki bütün turk filmelerinin içeriği bu : komedi....elin oğlu teknolojinin anasını ağlatıp terminatör 5 çekiyor, bunlarda küfür dolu filmler çekip komedi filmi çektik diyorlar...işin rezil yanlarından biriside sırf filmlerde güzel hatun olsun diye kıytırık mankenleri oynatıp prim yapma çabasındalar...


Anahtar Kelimeler: Çalsın Sazlar (2015) filmi hakkında izleyici görüşleri, çalsın sazlar filmi hakkında her şey, belçin bilginin tüm filmleri, çalsın sazlar ne zaman vizyona giriyor

Kategori: ,

0 yorum