The Last of Us Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

07:26 | 0 yorum

Oynarken bir yandan da film izlermişçesine bizleri kendine bağlayan The Last of Us'ı bilmeyen yoktur sanırım. 2013 Haziran ayında çıkış yapan ve Naughty Dog tarafından geliştirilmiş olan oyunun filmi için bazı detaylar ortaya çıktı.

  Filmin yönetmeni Neil Druckmann genel olarak filmin  ana hikayesi,  oyunun hikayesine bağlı olacağını söylese de 15 saatlik bir oyunu ortalama bir film saatine indirmek pekte kolay olmayacağını da dile getirdi. Oyunda ki senaryoları bire bir görmesek de bazı yerlerin değiştirileceğini söyleyen Druckmann'ın şimdiden tedirgin olduğunu belirtmeden geçmek istemem.



 Şuan için filmde ki iki ana karakterimiz Joel ve Ellie'nin ise kim tarafından yönetileceği belli olmasa da Ellie rolü için Game of Thrones'tan tanıyacağımız Arya Stark'ın canlandırması bekleniyor. Filmin yapımcılığını ise Sam Raimi üstleniyor. Dağıtımcılığını ise Screen Gems yapacak.

 The Last of Us  ayrıca 2.oyununun çıkışı için onay aldığını söylemekte fayda var. Bu haberde herkesi mutlu edecektir.

 Anahtar Kelimeler : Sony, The Last of US, Teknoloji ve Oyun, macera, aksiyon, Game of Thrones, Sam Raimi,The Last of Us hakkında, The Last of Us ne zaman çıkacak,

Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum