Recep İvedik Tüm Serinin Detaylı İncelemesi

05:42 | 0 yorum

Şahan Gökbakar’ın baş rolü üstlendiği Recep İvedik 1, komedi tarzında bir filmdir. Film çekildiği tarihte gerçekten çok büyük ilgi görmüştür. Recep İvedik filmi insanları güldürmeyi başarmış olup, reyting rekorları da kırmıştır. Galasında da çok büyük ilgi gören film aynı zamanda beyaz perdede de çok büyük ilgi görmüş olup, haftalarca vizyondan kalkmamıştır.


  Recep İvedik filminin konusuna bakacak olursak, tatil beldelerinden birinde oteli olan müdür, Ankara da cüzdanını düşürür. Bunu gören Recep koşar cüzdanı vermek ister ama yetişemez. Evde televizyonda, cüzdanı düşüren adamın oteli olduğunu görünce hemen yola çıkar.  Ankara dan Antalya iline doğru yola çıkan Recep Yolda birkaç olayla karşılaşmasına rağmen sağ salim varacağı yere ulaşır. Müdüre cüzdanını teslim ettikten sonra otelde bir hafta konuk olarak kalma teklifini değerlendirir ve odasına yerleşir. Bu sırada otele gelen bir turu görür ve çocukluk aşkını daha otobüsten inerken tanır.  Yavaş yavaş günler içinde yakınlaşma çabaları gösteren Recep ilk başlarda çok başarısız olur. Bunun üzerine farklı yollar deneyerek yakınlaşmaya çalışır. Gördüğü her yerde annesi ile de diyaloğa geçen Recebi, Sibel’in annesi hiç beğenmez ve onun görgüsüz olduğunu savunur. Sibel'in nişanlısının daha iyi olduğunu düşünen annesi, gördüğü her yerde Recep’i küçümser.


  Bunun üzerine gitme kararı alan Recep yola çıkar ve gider. Gitmeden önce Simge hanıma bir emanet bırakır. Bunu görünce Sibel de onu tanır ama iş işten geçmiştir.


Anahtar kelimeler: şahan gökbakar, recep ivedik, komedi filmi, komik film, recep ivedik serisi hakkında izleyici yorumları, 

Kategori: ,

0 yorum