Çakallarla Dans 3 Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

03:14 | 0 yorum

Geçtiğimiz seneler de komedi tarzı filmler de yeni bir patlama yaşatan serinin 3. filmi vizyona girmiş bulunmaktadır. Bu serinin ilk filmi en çok beğenilen olmuştu. Çakallarla Dans 2, ilki kadar hit çekmemişti. Bu yeni film, Çakallarla Dans 3 ise gerçekten vizyona girdiği ilk günden beri, büyük bir ilgi görmüştür. Bu film aslında Çakallarla Dans 2’nin yenileyicisi olmuştur. Filmin konusu hakkında biraz araştırma yaptık ve sizlerle paylaşmak istedik.


  Filmin konusundan bahsedecek olursak, takım, grup terapistine gider. Del piero Hikmet, bir gün vapurda bir kızla denk gelir ve aşık olur. Kızın ismi Mihriban olmakla beraber, kızımız dilsiz rolü yapmaktadır. Hikmet davayı anlamadan körü körüne aşık olur. Bu olayı takım arkadaşları ile paylaşırlar. Konuşamamasına rağmen iyi iletişim kurduklarını anlatan Del Piero kandırıldığının farkında değildir. Kız istemeye giderler ve annesi kızını verir. Akşam yemeği sırasında mutfakta Mihriban’ın annesi, Hikmet’e, kızın aslında konuşabileceğini, bunu çok istediğini, ama ameliyat için para bulamadıklarını söyler. Bunun üzerine Hikmet, kızı ameliyat ettirmek için gerekli parayı bulacağına dair söz verir.


  Takım parayı bulur fakat borç olarak mafyadan almışlardır. Bunun üzerine ameliyat için hastaneye gidilir ve gözle kaş arasında kız ile annesi parayı alıp kaçarlar. Hikmet dolandırıldığının, azılı bir çeteye parasını kaptırdığının farkına varır ama her şey çok geçtir. Bunun üzerine polisler harekete geçer ve kızı, bir gece clubında yakalarlar. Tabi onunla beraber annesini de götürürler. Filmi biz izledik çok beğendik. Sizin de beğeneceğinizden eminiz.


Anahtar Kelimeler: çakallarla dans, çakallarla dans3, del piero, hikmet, çakallarla dans 3 hakkında izleyici yorumları, del piero hikmet hakkında her şey, çakallarla dans 3 sinema gişesi

Kategori: ,

0 yorum