Şimdi Ya Da Asla (The Bucket List) Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

15:11 | 0 yorum


Dünyaları apayrı olan iki hastanın “Tahtalıköyü boylamadan önce'' yapmak istedikleri şeyleri bir listeye yazıp son zamanlarını keyifli geçirmek istemeleri üzerine kurulu olan filmde Jack Nicholson ve Morgan Freeman gibi iki üstat rol alıyor. Filmde yeri geldi güldük yeri geldi hüzünlendik. Güzel zaman geçirdik, ailecek izlenebilecek çok güzel filmlerden bir tanesi.

Hayatınızda durumlar ne kadar kötü olursa olsun, yaşamın tadını çıkarmak gerekir bazen. Hemde ne çıkarmak.. Gerçek anlamda muhteşem bir senaryo, mükemmel oyunculuklar ve yaşayan efsaneler sizlerle olacak. Hiç sıkılmadan izleyeceğiniz yaklaşık 100 dakika sizi bekliyor değerli dostlar. Hayatınızda bazı dostlar vardır, hiçbir şeye ''asla'' değişilmez. İşte bu filmde bunlardan birini görebilmeniz mümkün. En yakın 2 dost, öleceklerini bildikleri halde hayata umutla bakıyor ve hiç ölmeyeceklermiş gibi hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorlar. 2007 senesinde vizyona giren bu filme, o zamanlar bayağı gitmek istemiş ''sinemadan'' takip edebilmeyi ümit etmiştim ancak şartlar el vermeyince bunu gerçekleştirememiştim. Ama ne diyoruz arkadaşlar? Geç olsun güç olmasın. Mutlaka en yakın zamanda zaman ayırıp, bu hoş filmi izlemenizi öneriyoruz. En azından şahsen hepinize öneriyorum.

Jack Nicholson ve Morgan Freeman'a teşekkür ediyoruz, ikisi de gerçekten harika. Ama gittikçe yaşlandıkları içinde endişelenmiyor değiliz.. :( Aaah ahhh...


Sevdiğimiz Replikler

-Başka bir gün ölmek üzere hayattayız.

İmdb Puanı: 7.4                Bizim Puanımız: 8.2

Kategori: ,

0 yorum