Hadi İnşallah Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

07:32 | 0 yorum

Murat Boz’un oynadığı ilk film diyebiliriz. Bunun yanı sıra ÇKH’den tanıdığımız Büşra Pekin  de filmde Murat Boz ile başrolü üstlenmiştir. Film vizyona girdiğinden beri oldukça fazla ilgi görmüştür. Filmde Murat Boz’un yakın arkadaşı olan MANGA’nın solisti Ferman Akgül de rol almıştır. Filmin oyuncularından bahsetmek gerekirse; baş rolde Murat Boz ve Büşra Pekin vardır. Bunun yanı sıra Şinasi Yurtsever, Müjde Uzman, Cezmi Baskın, Hülya Gülşen Irmak, İdil Dizdar, Aydan Taş rol almışlardır. Bununla beraber filmin konusu hem komedi hem de aşk içeriklidir.


  Filmimizin konusundan bahsedecek olursak, Pucca aşk hayatında hep yalnız kalmıştır ve başarısız olmuştur. O yüzden de İzmir’e, ailesinin yanına geri dönmüştür. İş aramaya başlayan Pucca bir kanalın şirketine başvurur ve Pekmez’i görünce aşık olduğu için şartları kabul ederek işe girer. Ancak önünde bir engel vardır. Bu engel, Pekmez’in nişanlısı olan bayan Kaltaktır. Pekmez’in nişanlısının büyük bir sorun yaratacağını düşünmeye başlayan Pucca ne olursa olsun yolundan dönmeyecektir. Bu nedenle planlar yapmaya başlar ve Pekmez’i babasının doğum gününde eve davet eder. O akşam Pekmez gelir ve yemekler yenir. Yemekte alkol alan baba, sızınca Pekmez yatağına götürür ve yatırır. Bu olaydan sonra Pucca ve Pekmez yakınlaşırlar ve gezmelere başlarlar. Bunun üzerine Pekmez’in nişanlısı, devreye girer ve Pucca’yı zorlu görevlere yollar. 


Yine MANGA konserine plan yapan Pucca ve Pekmez, bayan kaltağın engeline takılırlar ve gidemezler. Düğün gecesi ise bayan kaltağın sakladığı her şeyi ortaya çıkaran Pucca amacına ulaşıp MANGA konseri eşliğinde evlenirler.


Anahtar Kelimeler: hadi inşallah, murat boz, büşra pekin, aşk konulu filmler, drama konulu filmler, komedi filmleri, hadi inşallah filmi hakkında izleyici yorumları, hadi inşallah filminin gişe başarısı

Kategori: ,

0 yorum