Gotham Dizisi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Dizi Eleştirisi

15:52 | 0 yorum


İlk yayınlanan fragmanıyla büyük beğeni kazanan ve birçok köklü diziye rakip olabileceğini gösteren Gotham, Eylül sonuyla birlikte yayın hayatına başlamış ve fragmanı gibi ilk bölümü de oldukça reyting almıştır. Uzman görüşlere göre, oldukça sağlam bir şekilde sektöre giren dizi; uzun yıllar adından söz ettirecek ve bayağı da sezon anlaşmalarına tanıklık edilecek gibi görülmekte. Şahsi görüşümü ise yazının ilerleyen bölümlerine saklamayı düşünüyorum.. :)

Şöyle ki, dizide herkesin yakından bildiği ''Batman'' karakteri ele alınmakta. Daha doğrusu Batman'ın öncesini ele alarak başlandı ve zamanla bu süreç işleyerek; bildiğimiz her şeyi özel bir şekilde bize gösterecekler gibi duruyor. Batman'ın öncesinden başlamış olması da, oldukça uzun süreli bir planlamaya girildiğini bir nevi göstermekte diyebiliriz sevgili dostlar. Bruce’un Batman’e dönüşme yolculuğuna eşlik edecek Gordon, şehirdeki pek çok kötü adamla da mücadele edecek ve bu mücadelesi de fantastik kurgularla işlenecek. Ayrıca Penguen, Kedi Kadın, Bilmececi ve Zehirli Sarmaşık gibi Batman evreninin birçok ünlü karakteri; gençlik halleriyle Gotham’da arz-ı endam edecek arkadaşlar! Düşünebiliyor musunuz; penguen geri dönüyor! Kedi Kadın'dan çok buna sevindim sanırım, neyse konumuza dönelim..

Dizi ve film yazılarımızda pek fragmana yer vermiyoruz, malum telife falan girer; tatlı canımızı sıkmaya hiç niyetimiz yok. O yüzden her zaman olduğu gibi, yazının sonunda sizleri dizi müzikleri vs. bekliyor olacak; dilerseniz pek tabi dinlemeniz mümkündür. Son olarak demem o ki, oldukça hoş bir aksiyon-polisiye dizisi bizleri bekliyor ve dizi koliklere de bu dizimizi seve seve öneriyorum.


Herkese iyi seyirler dostlar!

Anahtar Kelimeler: Gotham dizisi batmanı mı anlatıyor, batmanın hayatını ele alan diziler, batmanın hayatıyla ilgili olan dizi, gotham dizisi için izleyici görüşleri, batmanın gotham dizisi izlenmeli mi?

Kategori: ,

0 yorum