Star Wars Sith'in İntikamı Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

09:39 | 0 yorum


Serinin devam filmi çekileceği haberi, tutkunlarını sevince boğan Star Wars serisinin en son çekilen filmini bugün inceleyeceğiz. Hedef kitlesi olağanüstü bir seviyeye ulaşan bu kurgusal filmde, macera ve aşk temaları bir arada inceleniyor. Genel olarak Jedi Şövalyeleri ile Sith Lordlarının mücadelesini konu alır. Farklı bir evrende, bilinmeyen bir zamanda geçen olaylar dizisinin anlatığı filmlerde Cumhuriyet'i ele geçirmek için taktiksel savaşlar yapan iki karşıt görüşün mücadelesine tanık oluyoruz. İyilik ile kötülük kavramını simgeleyen bu iki oluşum; bize mükemmel savaş sahneleri izlettiriyor.
Resimde gördüğünüz karakter Evan McGregor'un canlandığı Obi Wan Kenobi; kendisi usta bir jedi olup, savaş zamanlarında generallik rütbesi verilen Jedi Konsey Üyesi'dir. Birazdan tanıtacağım Anakin Skywalker ile birlikte pek çok maceraya koşmuşlardır. Zamanla sanki kocaman Jedi Konsey'inde sadece iki jedi varmış gibi gelebilir. İyi tarafın daim savunucusu olan bu kahraman jedi, muhteşem performans sergiliyor.
Bu resimde ise az önce bahsettiğimiz Anakin Skywalker (Hayden Christiansen) ile Padme Amidala (Natalie Portman) bulunuyor. Bir jedi olan Anakin ile senatör Padme arasında geçen duygu dolu dakikaların sayesinde bu filmi kız arkadaşınızla beraber de izleyebilirsiniz. sonuç olarak aksiyon dolu sahnelerden sıkılmayacak, zevkle size eşlik edecektir. Anakin'in karmaşası üzerinde oluşan  olaylar dizisine öncelik verilen bu filmi nefesinizi tutarak izleyeceksiniz.

Anahtar kelimeler:Star Wars Sith'in İntikamı, Star Wars 3'ün konusu, Anakin Skywalker,Hayden Christiansen,Natalie Portman, Evan McGregor, Star Wars serisi hakkında izleyici yorumları


Kategori: ,

0 yorum