Jupiter Ascending (Jüpiter Yükseliyor) Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

10:31 | 0 yorum


Wachowski kardeşler kaldıkları yerden devam ediyor. Bildiğiniz üzere daha önce ''Matrix Reloaded, Bulut Atlası'' gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen kardeşler bu seferde karşımıza Jupıter Ascending(Jüpiter Yükseliyor) adlı film ile karşımıza çıkıyor. Film bugün itibariyle vizyona girdi.

 Filmin konusuna değinecek olursak, dünyada olacaklardan habersiz genç bir kız, evrenin kraliçesi adında ki bir karakter tarafından öldürülmek istiyor. Bunun sebebi ise bu kraliçemiz, genç kızın kendi hükümdarlığına son vereceğini düşünüyor. Genel olarak filmin konusu biraz basit dursa da Wachowski kardeşler güzel bir iş başararak güzel bir filme imza atmışlar.

  Karakter seçimi olarak da güzel bir iş çıkartan kardeşler, filmlerinde Sean Bean, Channing Tatum, Mila Kunis gibi oyunculara yer vererek çok doğru bir karar vermişler. Çünkü karakterlerimiz tam anlamıyla rollerini yansıtmayı başarmışlar. IMDb tarafından da 6.2'lik bir not alan film izleyicilerin beklentilerini karşılamış durumda.


 Farklı bir bakış açısıyla bizlere sunulmak istenen filmin olumsuz yönleri ise 175.000.000 $ gibi yüksek bir bütçe ile hazırlanmasına rağmen, bugüne kadar izlediğimiz ''uzay'' konulu filmlerde gördüğümüz kurgunun olmasıdır. Bu yüzden pek fazla bir orijinalliği yok fakat izlenmesi gereken bir film olduğu söylenilebilir.

Fragman




Anahtar Kelimeler: Jüpiter Ascending nasıl bir film?, Jüpiter Yükseliyor ne zaman vizyona girecek, Jüpiter Ascending başrollerinde kimler var?


Kategori: , , ,

0 yorum