Aşkın 500 Günü (500 Days Of Summer) Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

13:55 | 0 yorum


Romantik-Komedi türündeki filmler, genellikle aynı kıvamda olur ve izleyicinin beklentileri de bu bağlamda birbirine yakın olur. Filme gidersiniz, belli başlı duygular; komik ya da acıklı sahneler ve ''genellikle'' mutlu son, bazı durumlarda ise izleyici kahreden sürpriz sonlar.. Gerçi pek sürpriz olmaz ama neyse. Yine de gider, zaman öldürmek ya da biraz kafa dağıtmak için izleriz o filmleri. Ama bu film için aynı şeyleri söylemek ''kesinlikle'' mümkün değil. Oldukça farklı bir senaryo, çok sağlam oyunculuklar ve sürprizlerle dolu bir film akışı. Her saniyeyi merak ediyor ve hiç sıkılmadan izliyor insan. Gerçekten zamanınızı ayırıp, izlemeniz gereken filmlerden biridir kendileri ve bu yazıyı yazarken de oldukça memnun bir şekilde yazdığımı ayrıca dile getirmek isterim.

Film izlerken sürekli duygu değişimleri yaşattı bize 500 days of Summer. Bazen Tom’un kavuşmasını istedik Bazen Summer’ı boğmak istedik :) Bazen böyle bir hayatımız olsun istedik ama filmde ne olursa olsun her dakikasında yüzümüzde tebessüm olduğunu fark ettik. Biz filmi izlemedik sanki yaşadık sizleri bilmiyoruz.. :) Joseph Gordon Lewitt'in ve Zooey Deschanel'ın oynadığı karakterlerinin karmaşık aşk hayatını anlatan filmi izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Film boyunca mutlaka herkesin hayatından belli kesitler sunuluyor ve bunu hissediyorsunuz, hissederken belki biraz burukluk oluyor insanın içinde ama kesinlikle de filmi bu şekilde farklı kılıyor. Tekrar söylüyorum, mutlaka ''ölmeden önce izlenmesi gereken filmler'' listenize bu filmi de ekleyin sevgili dostlar.. :)


Sevdiğimiz Replikler

- En kötüsü ne biliyor musun?
* İnandığın her şeyin yalandan ibaret olduğunu fark etmek.

İmdb Puanı: 7.8                              Bizim Puanımız: 8.2

Kategori: ,

0 yorum