12 Monkeys Dizisi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Dizi Eleştirisi

03:28 | 0 yorum


Şu sıralar can sıkıntısından ölen insanlar veya boş vakitlerini evde bir şekilde değerlendirmek isteyen değerli takipçilerimiz için yine harika bir dizi tavsiyesi ile karşınızdayım. Bugün sizlerin önerisine sunacağım dizi ''12 Monkeys'' adlı bir dram-bilimkurgu dizisi. Aklınıza 1995 yapımı olan başrollerde Brad Pitt ve Bruce Willis olan ''12 Monkeys'' adlı film gelebilir çünkü dizi de bu filmden uyarlama olacak.

   Fakat başrollerde Brad Pitt veya Bruce Willis değil, Aaron Stanford, Amanda Schull, Tom Noonan gibi isimler olacak. Bu kısa detaydan sonra dizinin konusuna geçelim. Konusu ise yaşlı dünyamızın içinde kendine yer edinmiş insanoğullarının büyük bir kısmını bir virüs yok etmiştir. 2035 yıllarında çok az bir kısmın hayatta kaldığı dizi de, bir yol arayan bilim insanları zaman makinesini icat ederek James Cole adlı bir mahkumu geçmişe gönderip ileride olacak olan bu felaketin önüne geçmesi istenilir, fakat işleri o kadar da kolay değildir. İşte maceramız buradan itibaren başlıyor.


  Dizinin ilk sezonu 13 bölümden oluşuyor. Fakat yapımı sürdüğü için sadece ilk 5 bölümünü izleyebilirsiniz. Diğer bölümleri de her hafta izleyicilere sunulacak. Diziyi izler izlemez ilk 3 bölümde zaten istediğim o akıcılığı bulduğumu söyleyebilirim, sizlerde boş bir zamanınızda kesinlikle bir göz atmanız gerektiğini düşünmekteyim.

Anahtar Kelimeler: Bilimkurgu dizisi, 12 Monkeys, 12 Monkeys nasıl bir dizi?, 12 Monkeys kaç sezon?, 12 Monkeys baş rollerinde kim var?

Kategori: , , , , , ,

0 yorum