Labirent: Ölümcül Kaçış Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

11:30 | 0 yorum

Öncelikle belirtmek isterim ki, Teen Wolf dizisinde sergilediği başarılı performans ile gönüllerde taht kuran Dylan O'Brien’ı bir film de izlemek ayrı bir zevkti. Labirent Ölümcül Kaçış adlı bu film de, Thomas karakterini canlandıran Dylan, yine kalitesini ve oyunculukta ki yeteneklerini izleyicilere gösterdiği gibi, kariyeri açısından da önemli bir adım attı. Bu filmde de oldukça önemli bir rol üstlenen Dylan’ı önümüzde ki zamanlarda da bir film de göreceğiz gibi..

60 çocuk küçük bir alana hapsedilir ve bu alanın etrafı labirentler ile çevrilidir. Bu labirent çocuklar için aslında bir sınavdır; ama bu sınavdan çocukların haberi yoktur. Thomas’ın gelişi ile birlik de o küçük alan da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Güzel dostlukların kurulduğu ve beklenmedik olayların geliştiği bu film de, bir kaç dakika sonrasını bile tahmin etmek güç. Bu yüzden de ekrana tamamen kilitleniyorsunuz.

Labirent Ölümcül Kaçış filmi gizem, gerilim ve aksiyon sevenlerin mutlaka izlemesi gereken filmlerden biri. Ben gibi, Dylan O'Brien için izleyen izleyicilerin pişman olmayacağını düşünüyorum. Yetişkinlerin olmamasına karşın, her çocuk elinden geldiğince güzel oynamaya çabalamış ve bu takdir edilesi bir durumdur. Filmin sonunda hiç tahmin edemeyeceğiniz bir son sizi bekliyor. Bu sona gelesiye kadar da gizem dolu dakikalar ile vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Anahtar kelimeler: Labirent Ölümcül Kaçış, Dylan O'Brien, Labirent Ölümcül Kaçış filmi konusu, Labirent Ölümcül Kaçış filmi hakkında bilgi

Kategori: ,

0 yorum