Düğün Dernek Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

05:51 | 0 yorum

  Düğün Dernek sizinde bildiğiniz gibi komedi tarzında seyircisiyle buluşan ve 2013 yapımlı bir filmdir. Özenle seçilen oyuncu kadrosunda ünlü komedyenler olarak bilinen Ahmet Kural ve Murat Cemcir  baş sıralarda bulunmaktadır. Seyircisiyle buluşan film çok fazla vizyonda kalmakla beraber gişe rekorları da kırmıştır. Bu filmin ikincisini de beklediğimiz bu zamanlarda yine aynı etkinin yaratılacağı konusunda fikirler oldukça fazladır.


  Konu olarak Düğün Dernek filmi, Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail’in oğlu Tarık’ın yurt dışından dönmesi üzerine ve evlenmek istemesi üzerine olaylar başlar ve düğün gecesi olaylar tavan yapar. Babasına yalan söyleyen ve mafyanın elinde olan kızı kaçıran Tarık’ın düğününü yapabilmek için arkadaşlarından yardım alan babası ve takımı düğünü en az zararla yapmak peşindedir ve başaramazlar. Esnaftan borç isteyen takım aradıkları ve umdukları yardımı bulamayınca bir bankaya kredi almak için başvurup takım arkadaşları olan Saffet öğretmeni kefil olarak göstermişlerdir. 



  Krediyi alan takım düğün hazırlıklarına başlar ve aldıkları tüm takılar sahtedir. Bu durum karşısında düğünde bir çok davetli zehirlenir ve ölürler. Bu sırada gelin tarafı, yani mafyanın adamları düğünü basarlar ve Tarık ile Yılmaz kaçmaya başlar.



   Bunları sonradan fark eden Çetin ise onları kurtarır ve düğünü bir başka yerde yapmak üzere Sivas Esenyurt’tan Tarı ve sevgilisi kaçarlar. İkincisinde de evlenen gençlerimizin çocukları için yapacakları sünnet düğününün konu olarak alınacağı bilinmektedir.



Anahtar kelimeler: düğün dernek, murat cemcir, ahmet kural, sinema filmi, düğün dernek komedi filmi, düğün dernek filmi hakkında izleyici yorumları

Kategori: ,

0 yorum