The Flash Dizi 1.Sezon 12.Bölüm : ''Crazy For You'' İncelemesi

09:50 | 0 yorum

Bu bölüm cidden birbirinden farklı 4-5 konuyu değinildiği için ''Bölüm İncelemesi'' yapmaya karar verdim. Dizinin başından beri çizgi romanda ki karakterleri kullanan ama çizgi romana göre gitmeyen dizimiz bu bölümde de aferini hak etti! Yazının devamı Spoiler içermektedir.

Dizimizin kahramanı Flash, Central City 'e de kendini yavaştan tanıtıyor. Hem hızını geliştirmeye çalışan hem de insanları kurtarmaya çalışan Flash, gün geçtikçe kendini geliştiriyor! Şehir onu şimdilik bir kahraman olarak görmese de en azından herkes Flash'ı tanıyor :)

Flash kendince fazla zor olmayan görevlere gitse de Arrow dizisinde gördüğümüz gibi şehir, güvenliği için gerçek bir kahramana gerek duyucak.

Yine bir Meta-İnsan gördük, hemde ışınlanıyordu. Ben de küçükken ışınlanmak isterdim ama Flash'ın bile onu yendiğini görünce artık aklımda artık böyle bir şey kalmadı. Neyse o ışınlanan kadına gelelim, Shawna Baez! Güçlerini iyiliğe kullanan bir meta-insan göremedik. Gözleri sevgilisi için kararmış bir kız gördük! Bu bölümden daha acemi ve güçlerini akıllıca ve hızlıca kullanamayan Shawna'nın, Flash olmadan bile yakalanabilecek olduğunu ve her meta-insanın bir zayıf yönü olduğunu anladık.



Tamam, ışınlanan kadınımızı geride bıraktığımıza göre şimdi çakma ''Harry Potter'' a gelelim. Hartley
ne kadar çabalamaya çalışsa da ilk seferlerde Cisco 'dan kaçamadı bölümün sonlarına doğru kaçmayı başardı. En azından Cisco'yu tekmelemeden önce Ronnie Raymond yani Firestorm 'un ne olduğu ve içinde ne olduğunu söyledi. Adamın içinde neler varmış, tövbe est. diyorsun yani!



Hartley bu bölümde kaçabildi, şimdi o elindeki cihazı bir daha yapamaz diyemeyiz ama çok sert geleceğini sanmıyorum. Şimdi her ne kadar dizi, çizgi romana göre gitmese de karakterlerin hepsini Flash dizisinde görüyoruz. Çizgi romanda Cisco Ramon, önceki bölümlerde Hartley'in elinde gördüğümüz cihazı kullanarak süper kahramanlık yapmaktadır. Çizgi romanda Hartley ise bir kavala sahiptir, bu yüzden diziyle çizgi roman aynı değil diyoruz işte..


Bu zamana kadar herkes The Flash'ı izleyen herkes Barry Allen - Caitlin Snow aşkını istedi, dizide Barry ise hep İris West 'e aşık oldu. Ve sonuçta ise dizimize İris ile gazetecelik bölümünde çalışan Linda Park, Barry ile sevgili oldu. Evet okurken biraz karışık olduğunu sanıcaksınız ama değil, şimdiki kızımız da Barry Allen 'ı mutlu etmiş gözüküyor. İleriki bölümlerde görüceğiz!



Bazı sahnelerde ben bile ağlayasım geldi ama ağlamadım tabi ki. Barry'nin babası büyük ihtimalle demeyeyim, kesin olarak bence Barry'nin bir süperkahraman olduğunu anladı! Saten ''The Flash benim oğlum olsaydı...'' sahnesi Barry 'i biraz duygulandırdı. Dizinin gidişatı çok heycanlı ve gizemli olsa da iler ki bölümlerde bıçaklanmaktan beter bir hale gelmemesini umut ediyoruz.



Son olarak konumuz ise ''Gorilla Grodd'' ! Çizgi romanlarda Barry Allen'ın ezeli düşmanı olan Grodd,bir gorildir. General ve Dr. Wells tarafından yaratılan goril, patlama sonucu hapis olduğu yerden kaçmıştı. İnsanları telepatik yollarla kontrol eden Groodd, cidden tehlikeli bir karakter!

Anahtar Kelimeler: The Flash 1.Sezon 12.Bölüm , The Flash 1x12 , Flash 1.Sezon 12.Bölüm , Flash 1x12. Bölüm İncelemesi , The Flash 1.Sezon 12.Bölüm İncelemesi , The Flash 1x12. Bölüm İncelemesi , Gorilla Grodd Kimdir ? , Gorilla Groodd , Barry Allen , Linda Park , Linda Park - Flash , Hartley - Flash , Cisco Ramon , Shawna Baez , Meta - İnsan , Süperkahraman Flash , The Flash Bölüm İncelemesi ,

Kategori: , ,

0 yorum