Celal İle Ceren Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

02:16 | 0 yorum

  İnsanların son zamanlarda ihtiyaç duyduğu şeyin gülme olduğunu var sayarsak bu film tam da yerinde ve zamanında vizyonda izleyicileri ile buluştu. Bizimde izlediğimiz en güzel filmlerden birisi olan Celal ile Ceren filminin baş rollerini Şahan Gökbakar ile Ezgi Mola paylaşmışlardır. Temelinde aşk konusu yatan film vizyona girdiği tarihlerde çok fazla ilgi görmekle beraber haftalarca vizyondan kalkmamıştı. Filmin sloganı ise “ HERKESİN BİR CEREN’İ VARDIR”  olarak yayınlandı.


  Filmin konusuna bakacak olursak ilişkileri 6 yıla dayanmış olan Celal ile Ceren başta çok mutludurlar ama Celal’in arkadaşının bekarlığa veda partisine Celal’in gitmesine izin vermeyen Ceren’in koyduğu yasakla beraber Celal dinlemeyip bu partiye gitmiştir. Partiye giden kahramanımızın fotoğrafları doğal olarak sosyal paylaşım sitelerinde yayınlandığında Ceren görür ve çılgına döner. Çünkü Celal kafası iyi iken uygunsuz fotoğraflar çekip videolarda Ceren den bahsetmektedir. Hem bunlara hem de koyulan yasağa uyulmadığı için çok kızan Ceren, Celal den ayrılır ve bunun üzerine Celal tekrar barışmak için her yolu denemektedir.


  Başka birisiyle yakınlaştığı düşüncesi Celal’i mahveder ve dışarıda kaldığı bir gün Ceren’e gider. Onun evinde kalmaya başlar ama Ceren çok kızgın olduğu için ona bir türlü ışık yakmaz. Bir gün Ceren yokken Uyuyan Celal evde yangın çıkarır ve Cerenin kalbini tekrar yumuşatmayı başarır. Ceren Celal’i kötü halde görünce dayanamaz ve onu affeder.


Anahtar kelimeler: celal ile ceren, şahan gökbakar, ezgi mola, aşk, komedi, celal ile ceren hakkında izleyici yorumları, şahanın celal ile ceren filmi hakkında her şey

Kategori: ,

0 yorum