Constantine Dizisi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Dizi Eleştirisi

16:07 | 0 yorum


Hayatta hiç bir beklentiniz yokken kendinizi sigaraya , içkiye vermenin yanı sıra bir de insanları dolandırmak umursamaz tavırlı bir insan için harika seçimler gibi duruyorken kendinizi bir anda iblislerle savaşırken buluyorsunuz. İşte hikayemizde burada başlıyor.

 DC Comics'in yarattığı Constantine karakteri bu seferde karşımıza dizi olarak geliyor. Sanırım çoğunuz ''Constantine '' filmini izlemiştir, doğa üstü güçler ve iblislerle başa çıkan bir dedektiften bahsediyorum (Aslında dedektiften çok tam bir kaçık :) ). 2005 yılında çıkan filmiyle karşılaştırma yaparsak dizinin sönük kaldığını söyleyebilirim.


Aslında yayınlanan ilk 9 bölümde iyi bir kitle tutturmuş olsalar da izleyicilerde o atmosferi pek hissettirdiklerini söyleyemem en azından kendi düşüncem bu yönde. Tam da burada işte karakterlerin farkı kendini hissettiriyor. Bizler ''Constantine'' filminde başrol karakterimiz Keanu Reeves'i görmüştük. Hatırlayacağınız üzere karakterimiz havalı, ölümü hafife alan , umursamaz  bir hava içerisindedir. Dizi de ise karakterin tam oturduğunu söyleyemem. Bilindiği üzere ''Constantine'' dizinde başrol karakterimiz ise Matt Ryan.

Şuan olarak dizi 2. sezon için onay almadığını da hatırlatmakta fayda var. Gerilim - korku türünde ki bu dizinin  yapımcılığını David S. Goyer üstleniyor. Zaten David S Goyer'i ''Batman'' serisinden de tanıyorsunuzdur.

 Genel olarak izleyicilerden gelen yorum ''Supernatural'' tiplemesi bir dizi olduğu söylense de bu yoruma pek katılmak doğru olmaz. Çünkü dizinin konusunu DC Comics yarattığı karakterin adıyla çok eskiden belirlemiştir.

  Benim genel görüşüm ise filmine göre sönük kalmış ve senaryo bakımından da beklentilerimin altında kalmış olan'' Constantine''i dizi  listenizin en son sıralarına koyabilirsiniz.


Buradan da dizinin trailerına göz atabilirsiniz.. ;)

Anahtar Kelimeler: constantine dizisi hakkında her şey, constantine dizisi hakkında izleyici yorumları, constantine dizisinin konusu, constantine nasıl bir dizi

Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum