2014 Yılının En Çok Aranan 10 Filmi

14:30 | 0 yorum

Gelin bugünki yazımızda en çok aranan Türk filmleri nelermiş onlara bakalım.

2014 yılın boyunca Google üzerinden yapılan genel aramalar neticesinde Google, Türkiye'de en çok aranan filmlerin hangileri olduğuna ait bir liste yayınlamış. Bu listeye göre ilk 3 sıradaki filmler elbette hiç kimseyi şaşırtmayacaktır.

Listeye göre birinci sırada Recep İvedik 4 yer alıyorken, Recep İvedik filminden sonra listeyi Düğün Dernek ve Eyvah Eyvah 3 takip ediyor.

Konunun başlığını aslında "2014 Yılının En Çok Aranan 10 Yerli Filmi" olarak belirleyecektim fakat; listenin 4. sırasında anlam veremediğim bir dizi olan Nymphomaniac (itiraf) filmi yer alıyor. Tabi alt sıralarda birkaç yabancı film daha var.




Birazcık 4. sıradaki diziye değinmek istiyorum. Şuana kadar gözden kaçırdığımız ama aslında sene boyunca deli gibi aratılan bir film olan Nymphomaniac adlı diziyi yazıyı yazmaya başlamadan önce ufak bir araştırdım. Yaptığım araştırmalar sonucunda bu filmin neden 4. sırada yer aldığına hiç şaşırmadım. Nymphomaniac - İtiraf adlı bu filmin içeriği, bizim toplumda çok çabuk prim yapan bir içeriğe sahip olduğunu gördüm. Öpüşme, sevişme ve bu tarz içeriğe sahip filmler yada dizilere ülkemiz insanının gösterdiği ilgiye en büyük kanıt olarak, bundan bilmem kaç sene öncesine kadar yayında olan Aşk-ı Memnu dizisini örnek olarak gösterebiliriz.

2014 Yılında Türkiye'de En Çok Aranan 10 Filmime Ait Tam Liste

1 - Recep İvedik 4
2 - Düğün Dernek
3 - Eyvah eyvah 3
4 - Nymphomaniac
5 - Hükümet Kadın 2
6 - İncir Reçeli 2
7 - Interstellar
8 - Mandıra Filozofu
9 - Çılgın Dersane 3
10 - Unutursam Fısılda


Not : "En iyiler listesi" linkine tıkladıktan sonra, 5 saniyelik geri sayımın bitmesini bekleyin ve daha sonra "Reklamı Geç" yazısına tıklayın. "Reklamı geç" yaptıktan sonra sayfa açılacaktır.

2014, en çok, izlenen, filmler, en çok aranan filmler listesi,

Kategori: , , ,

0 yorum