Sağ Salim 2 Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

03:37 | 0 yorum

  Geçtiğimiz aylarda sinema perdelerinde büyük yankı uyandıran komedi filmi olan ve ikincisi çekilmiş olan Sağ Salim 2 den bahsedelim. İnsanların gülmeye  ve eğlenmeye ihtiyaç duydukları son günlerde bu film ilaç gibi geldi. İnsanları eğlendirmeye yönelik çekilen filmin konusu ise salim isminde bir kişinin başına gelen beklenmedik olaylar.


  İlk bölümünde köyde kendi haline bir yaşam süren ve yalnız olan Salim geçimini ufak çaplı nakliye işleri ile sağlamaktadır. Bir gece rüyasında öldüğünü ve köy muhtarının kendisini yıkadığını gören Salim sabah yengesi doğum yaptığı için zorla da olsa uyandırılır ve o gün yolda giderken doğum gerçekleşir.


    Bu rüyadan sonra Salimin başına gelmeyen kalmaz ve o rüyadan sonra ölülerden çok korkan biri olarak uyanmıştır. Köye Sivas’tan gelen ve vasiyetinde memleketine defnedilmek isteyen amcayı götürmek Salime kalmıştır ve ne olduysa yolda olur. Belli başlı olaylarla gelişen durumlar ve  işler sonucu kamyonetin kasasında 9-10 tane ölü vardır ve Salim ne yapacağını bilmez. Bunların hiç birini  Salim öldürmemiştir ve  bundan sonrada kendisinin de öleceğini düşünmektedir. Yolda istenmeyen olaylarla kurulan bir grup ile yolculuk eden Salim en sonunda ölüleri yakar.


  Bu filmin ikinci bölümünde ise Salim ve Nihal vardır sadece. Ek olarak da Nihal’in annesi eklenir gruba. İstemedikleri halde onlarla yolculuk yapan kaçakları söylememe gerek bile duymuyorum zaten. Bu bölümde de mafyayla çatışan Salim yine istemeden bir çok insanı öldürür. İnsanları her iki bölümde de güldürmeyi hedefleyen film başarılı olmuştur ama izleyiciler ilk bölümü daha çok sevdiklerini altını çizerek belirtmişlerdir.



Anahtar kelimeler: sağ salim, sağ salim 2, komedi filmi, burçin bildik, fulya zenginer, sağ salim 2 hakkında izleyici yorumları, sağ salim 2 film yorumları

Kategori: ,

0 yorum