Hızlı ve Öfkeli 7 Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

10:11 | 0 yorum

            Hız tutkunlarının ve maceraperest izleyici kitlesinin tercih edeceği bir film önümüzdeki günlerde izleyiciyle buluşarak meraklılarını beyaz perdeye çekecek. Bu film tabiî ki Hızlı ve Öfkeli 7’dir. Son filmde Paul Walker’ın çekilen son sahnelerinin de bulunduğundan daha fazla izleyiciye salonların kapılarını açacağa benziyor. Arabalarla sınırları zorlayan ve zamanla bir suç şebekesi olan ekibimiz bu bölümde intikam için bulunuyor.

             Japonya’da Han’ın ölümüne sebep olan Ian Shaw’ın peşine düşecek olan ekibimizi yine hareketli saatler bekliyor. Koltuklarınıza yapışarak izleyeceğiniz ve gözlerinizi ayıramayacağınız bu filme kalbiniz de filme ayak uydurarak hızlı bir şekilde atmaya devam edecektir.Filmin önceki versiyonlarında da sürekli gördüğümüz aksiyon sahneleri ve planlanarak yapılan hareketler karşısında ağzımız açık kalıyor.

            James Wan’ın yönetmenliğindeki bu filmde Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Paul Walker ve Tyrese Gibson’un paylaştığı film son derece sürükleyici ve adreanilin yüksek bir yapım olarak karşımıza çıkacaktır. Şimdiden olumlu tepkiler alan bu film vizyona gireceği günü bekliyor.

Anahtar kelimeler: Fast and Furious 7, Hızlı ve Öfkeli /, Paul Walker'ın ölümü, Paul Walker'ın son sahnesi, Hızlı ve Öfkeli Serisi

Kategori: , ,

0 yorum