Patron Mutlu Son İstiyor Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

06:29 | 0 yorum

  Arkadaşım Hoş Geldin programıyla adını duyuran Tolga Çevik bu kez karşımıza sinema filmi ile çıkmıştır. Tolga Çevik Patron Mutlu Son İstiyor adlı filmde başrolü Ezgi Mola ile paylaşmıştır. Komedi tarzında çekilen filmimizin konusuna bakalım şimdide.


  Flmin konusu yapımcısının senaryo yazması için Ürgüp’e gönderdiği Sinan otele yerleştikten sonra otel işletmecisinin kızı olan Eylül’e karşı aşk hissetmesi ve senaryo için konu bulamayınca kendisinin içinde bulunduğu durumu yazmasıyla başlar. Bu sırada Eylül’ün nişanlısı olan Faruk ile düğün hazırlıklarına başlamaları ve Faruk ile Sinanın önceden birbirlerini tanıması ile olaylar başlar.  Eylül’ü Faruk’a kaptırmak istemeyen Sinan sürekli Eylül ile yalnız kalma çabasındadır. Balon gezisine Eylül’ün ısrarlarına dayanamayarak katılan ve bir aksilik sonucunda balonda Eylül ile Sinan’ın  başka bir yere düşmesi her şeyi körüklemektedir. 



Bu durumdan gayet memnun olan Sinan, bir türlü içinde bulundukları durumdan korkan Eylül’e yaklaşamamaktadır. Bir mağraya sığınan karakterlerimiz orada bir gece geçirir ve Sinan da fırsattan istifade ederek Eylül ile yakınlaşır. Bu sırada kurtarma ekipleri gelir ve kurtulurlar. Fakat yaşananların aksine Eylül, Faruk ile düğün hazırlıklarına başlar. Bu duruma canı sıkılan Sinan geri dönünce yapımcısı Mutlu son istediği gerekçesi ile düğünü bozmaya gelir ve yapamaz. Ancak kalemin yazmadığı gerekçesiyle Eylül gelir ve kahramanımız Sinan’ı seçer. Evlenirler.


Anahtar kelimeler:patron mutlu son istiyor, tolga çevik, ezgi mola, ürgüp, arkadaşım hoş geldin, patron mutlu son istiyor filmi hakkında izleyici yorumları

Kategori: ,

0 yorum