Salak ile Avanak 2 Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

06:49 | 0 yorum

   Baş rollerini Jim Carrey ile Jeff Daniel’in paylaştığı komedi tarzında olan sinema filmi geri döndü. Genellikle komedi tarzı filmlerde rol alan ünlü yabancı film oyuncusu Jim Carrey bu sefer de sesini bizlere Salak ile Avanak filmiyle duyurdu. Jim Carrey’in filmlerini herkesin severek izlediğini düşündüğüm bir filmi de bu olsa gerek.
   Filmin konusu uzun yıllar boyunca Harry’e şaka yapan Lloyd karakterinin şakayı sona erdirmesi ile başlar ve Harry ona hasta olduğunu, acil böbreğe ihtiyacı olduğunu söyler. Harry’e uygun böbrek arayışları ile başlayan filmin içinde sizde kendinizi bulabilirsiniz. Başlarına beklenmedik olaylar gelen kahramanlarımız ünlü bir bilim adamına yapılan ihaneti de aslında farkında olmadan ortaya çıkarmışlardır.


 Yapılan bir ödül törenine ünlü bilim adamının yerine giren Harry, böbrek bulunamayınca arkadaşı için böbreğini aldıran ve ona getiren Lloyd’a aslında şaka yaptığını söyler ve beklenmedik olaylar açığa kavuşur.

Eski bir hayat kadınının da kızını bulan salak ile avanak karakterlerini canlandıran Jim Carrey ve Jeff Daniel film hayatında bu alanda ne kadar başarılı olduklarını gözler önüne sermiştir. Bu arada bilim adamı gelir ve kendisini aldatan ve zehirleyen eşine elveda der. Adamı aldatan kadının aldattığı karakteri de bizim salak ile avanaklar aslında farkında olmadan tren yolunda havaya uçurmuşlardır.

  Bu oyuncuların başarılı oyunculuk hayat ve karakterlerine bir yenisi daha eklenmiştir.

Kategori: ,

0 yorum