Yedinci Oğul Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

12:24 | 0 yorum


Mistik ruhlar, klasik cadı hikayeleri, ve fantastik evrende geçen bir film daha dün itibariyle vizyona girmiş bulunmakta. Öncelikle film için biletinizi almadan önce beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın derim. Özellikle  İnterstellar (Yıldızlararası), Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter vb. gibi fantastik öge içeren filmlerden sonra izleyicilerinde beklentileri bir hayli yükseldi.

Not: Interstellar( Yıldızlararası) filmini eklemeden geçmek istemedim. Çünkü şu zamana kadar izlemiş olduğum filmlerin en iyisi denilebilecek kadar harika bir eser ortaya koyulmuş. (Tabi ki bu izleyiciden izleyiciye göre değişir.)

 Filmi izlerken aklınızdan sürekli; cadılar, mistik canavarlar, büyücüler gibi sıradan konular gibi düşünceler geçeceğinden eminim. Çünkü filmin herhangi bir sürükleyici özelliği yok. Mesela size şöyle örnek vereyim. İnterstellar filmini izlerken sadece filme odaklanmıştım, aklımda filmde geçen sahnelerden başka bir şey yoktu. Fakat Yedinci Oğul' u izlerken bile günlük yaşantımda olan sorunlarım aklıma geldi. Benim görüşüm olarak bir filmi izlerken , film sizi kendine bağlayabilmeli fakat bu film için bunu başardığını söylemek neredeyse imkansız.


 Ben size fazla spoiler vermeden yazımı en iyisi bitireyim. Kullanılan oyuncular filmde ki rollerini gerçekten çok iyi yansıtmış fakat filmin orjinalliği bakımından çok geride kaldığı söylemeden geçmek istemem.

 Benim naçizane tavsiyem ise paranızın cebinizde kalmasıdır. Yine de karar siz değerli takipçilerimizin.



Yedinci Oğul, Aksiyon macera tarzında filmler, Yedinci Oğul nasıl bir film?,

Kategori: , ,

0 yorum