The Great Gatsby Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

00:51 | 0 yorum

Merhaba bugün sizlere çok sevdiğim bir film hakkında yazıyorum ve bunun mutluluğu ve heyecanı içindeyim.

                          The GREAT Gatsby :) Türkçe ismi Muhteşem Gatsby.

Oldukça sürükleyici olduğunu düşündüğüm filmde her şey yeni bir eve taşınan Nick'in gizemli komşusu Gatsby ile yolunun kesişmesi ile başlar. Gatsby evinde büyük partiler veren zengin bir insandır, hakkında bir sürü söylenti vardır. Ve film 1920'lerin New York'unda geçer.
Senaryo açısından Gatsby'nin senaryosunu diğer aşk filmlerinin senaryolarına göre daha orjinal buluyorum. Her ayrıntı düşünülmüş gibi. Ayrıca filmi izlerken etkileyici bir hikaye anlatımına denk geliyorsunuz ki bu senaryonun ustaca işlendiğini gösteriyor.

Film önemli bir kadroya da sahip ve oyunculuk anlamında da size hitap edecektir.
Filmde Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Joel Edgerton Casey Mulligan... gibi önemli oyunucular bulunmaktadır.

Bunun dışında siz filmi izlerken size görkemli partiler, şık kostümler ve uyumlu renkler eşlik edecek böylece görsel anlamda da zevk alacaksınız. Ayrıca film 1920'lerde geçmesine karşılık içinde kullanılan müzikler günümüzden alınmıştır.(Jay Z, Lana Del Rey, Beyonce, Emeli Sande...)
Filmde göreceksiniz Müzik-Film uyumu çok güzel yakalanmış. Ki bu iki özellik benim filmi çok sevmemi sağladı. Hem görsel hem de işitsel olarak çok iyi bir deneyimdi.

Eğer filmi izlerseniz güzel bir hikayeye, akıcı bir senaryoya, iyi oyunculuklara, görkemli partilere, şık kostümlere ve güzel şarkılara tanık olacaksınız. Muhteşem bir film izlemek isteyen herkese Muhteşem Gatsby'i izleyin diyorum!!


Fragramı izlemeyi unutma azizim. Umarım beğenirsiniz. İyi Seyirler.


Kategori: , , , ,

0 yorum