What's Eating Gilbert Grape Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

09:54 | 0 yorum

İçinizi ısıtacak, sade ve sakinleştirici bir film mi arıyorsunuz? Size bir tavsiyem var dostlar.


                                          What's Eating Gilbert Grape (Gilbert'ın Hayalleri)

Anlamlı ve sade bir senaryoya sahip filmde, ailesine bakmaya çalışan Gilbert'ın başta kardeşi Arnie olmak üzere aile ilişkileri ve özel hayatı anlatılır. Sizi duygusal anlamda etkileyebilecek aynı zamanda bazı şeyleri daha net anlamanızı sağlayacak filmde Johnny Depp ve Leonardo DiCaprio yer almaktadır.

Filmin en dikkat çekici tarafı ise şuan Hollywood'un en önemli isimlerinden olan Johnny Depp ve Leonardo DiCaprio'yu 22 yıl önce aynı filmde buluşturmasıdır. Bu iki ismi de seviyorsanız filmi mutlaka izlemelisiniz.


Gilbert Grape : Filmin ana karakteri olan Gilbert'ı Johnny Depp oynuyor. Filmin ilk dakikalarında Johnny Depp'in performansını biraz tutuk buldum ancak filmde dakikalar ilerledikçe onun performansı da iyice arttı. Bize önemli ve iyi bir karakter sunduğu kesin.


Arnie Grape : Sanırım izleyenleri en çok etkileyen Arnie karakteridir. Filmi izledikten sonraki haftalarda aklımda hep Arnie vardı. Leonardo DiCaprio bu rolde insanların duygularına dokunuyor. Çok saf, temiz kalpli ve sevimli bir karakter yaratan DiCaprio ayrıca oldukça inandırıcıydı.Ayrıca bu performansından sonra Oscar'a aday olur.
Benim filmde en çok sevdiğim karakter Arnie Grape'di.

Küçük ve Sade bir senaryoya, Büyük ve Tanıdık bir oyuncu kadrosunun eşlik ettiği, Güzel ve Tatlı bir film izlemek isteyen herkese What's Eating Gilbert Grape'i öneriyorum. :) Umarım Beğenirsiniz, İyi Seyirler...



Filmi izleyenlerin yorumlarını merak ediyoruz. Görüşlerinizi bekliyoruz. Görüşmek Üzere.


Kategori: , ,

0 yorum