Unutursam Fısılda Filmi Hakkında Görüşler, Konusu Ve Film Eleştirisi

01:57 | 0 yorum

  Film izlemeyi herkes sever ama konusunun ne olduğunu bilmek ise izleyicilerin filmi daha rahat izlemesine yardımcı olur. Filmin içinde geçen olayları tam olarak da anlatırsak izlerken bir şey hissetmeyeceğiniz de bir gerçek. Bununla beraber filmin konusu tür ile aynı kalmakla aşktır.


  Liseye giden Hatice kasabaya yeni taşınan elit bir aile çocuğu olan Tarık’ ı görür ve içten içe ona gönlünü kaptırır. Hatice biraz erkeksidir. Yani çocuklarla futbol bile yapmaktadır. Buna çok kızan babasını dinlemeyen Hatice köydeki insanların bir kafes içinde yaşadıklarını düşünmektedir. Hayatlarını yaşayamadıklarını düşünen Hatice Tarık’ ı tanımasıyla hayatında hiç yapmaya tenezzül bile edemeyeceği olayların temelini atar. Hatice’ nin ablası da Tarık’ ı gördüğü andan beri ona karşı aşık olur. Hatice ile Tarık müzik çalışmalarına başlar fakat Tarık’ ın ailesi Hatice’ yi basit gördüğü için onu istemezler.bunun üzerine gençlerimizin yoluna engel koyan bu kasabadan bir anda aldıkları karar ile kaçarlar ve müzik hayatlarında başarılı adımlar atarlar.


  Gençlerimizin kaçışı üzerine Hatice’ nin babası kalp krizi geçirir ve ölür. Bunun üzerine Hatice den nefret duyan ablası ona bir daha mektup yollamaz. Kaçarken ablasının şiir defterini de alan Hatice onun sözleri ile şarkılar yazıp satmaya başlar. Dolandırılan Hatice yıllar sonra kasabaya evlerine döner ve annesinin öldüğünü öğrenir. Ablası ilk başlarda çok kızar fakat sonradan onu bağrına basar ve alzheimer olan kardeşine çocuk gibi bakar.  Bu olayları konu olan filmin izleyici kitlesi oldukça fazladır.


Anahtar kelimeler: unutursam fısılda, hatice, tarık, romantik film, aşk, unutursam fısılda filmiyle ilgili yorumlar, unutursam fısılda izleyici yorumları, unutsam fısılda başarısı

Kategori: ,

0 yorum